POST PRODÜKSİYON

“Çevrimiçi varlığınızı yönetiyoruz,
İşletmenizin bilinirliğini arttıyoruz.”

 

POST PRODÜKSİYON

Projelerinize Özel Düzenleme, Eşsiz Bir İmza: Post Prodüksiyonun Dokunuşuyla Farkınızı Ortaya Koyun!

Profesyonel Montaj ile Hikayenize Derinlik Katıyoruz

POST PRODÜKSİYON

"Post prodüksiyon ihtiyaçlarınız için Akın Rec'e başvurun ve projenizin kalitesini en üst düzeye çıkarmak için bize güvenin."

Profesyonel post prodüksiyon hizmetleri, projenizin kalitesini ve etkisini artırmada kritik bir rol oynar. Kurgu, çekimlerin düzenlenmesi ve hikayenin akışının oluşturulmasıyla ilgili önemli bir aşamadır. Efektler, görsel anlatıyı desteklemek veya hayal gücünüzü sınırlamadan yaratıcı bir şekilde kullanmak için kullanılır.

Kurgu

çekilen sahneleri bir araya getirerek final hikayeyi oluşturur.

Kurgu



Çekimlerin düzenlenmesi ve sıralanması, hikayenin akışını ve ritmini belirleyen bir süreçtir. Kurgucu, çekilen sahneleri bir araya getirerek final hikayeyi oluşturur.

Grafik Tasarım

Başlık, jenerik, geçiş efektleri ve diğer görsel unsurların tasarlanması ve eklenmesini içerir. 

Grafik Tasarım



Başlık, jenerik, geçiş efektleri ve diğer görsel unsurların tasarlanması ve eklenmesini içerir. Bu, projenin tanıtım bilgilerini, alt yazıları veya diğer grafik öğelerini içerir.

Efektler

yeşil perde kullanımı ve diğer görsel efekt tekniklerini içerir.

Efektler



Görsel efektler, animasyonlar, 3D grafikler veya diğer dijital efektlerin eklenmesi sürecidir. Bu, filmlerde özel efektler, bilgisayarla oluşturulan görüntüler (CGI), yeşil perde kullanımı ve diğer görsel efekt tekniklerini içerir.

Ses Düzenlemesi

Film müziği, diyaloglar, ses efektleri ve diğer ses unsurlarının düzenlenmesi ve karıştırılmasıdır.

Ses Düzenlemesi



Film müziği, diyaloglar, ses efektleri ve diğer ses unsurlarının düzenlenmesi ve karıştırılmasıdır. Ses düzenlemesi, ses kalitesini iyileştirir, diyalogların netliğini sağlar ve atmosferik seslerin eklenmesini içerir.

Akinrec Prodüksiyon

HIZLI MENÜ

HİZMETLER

KURUMSAL